Hidromas Ailesi Veda Etti: Muzaffer Samat Emekliliğe Ayrıldı

Hidromas ailesi olarak, 27 yıl boyunca şirketimize emek veren değerli iş arkadaşımız Muzaffer Samat’ın emekliliğini alkışlarla kutladık. 17 Mayıs 2023 tarihinde Galipoğlu Hidromas Hidrolik Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.’de düzenlediğimiz organizasyonda, Muzaffer Samat’a emekleri için teşekkür ettik ve bundan sonraki hayatında mutluluklar diledik.

27 Yıllık Emek ve Deneyim
Muzaffer Samat, 1996 yılında Hidromas ailesine katıldı. 27 yıllık çalışma hayatı boyunca, bilgi birikimi, tecrübesi ve özverili çalışmalarıyla şirketimize önemli katkılarda bulundu. Samimiyeti, yardımseverliği ve çalışkanlığı ile tüm çalışma arkadaşlarının sevgisini ve saygısını kazandı.

Hidromas Ailesi Her Zaman Yanında Olacak
Muzaffer Samat, yaptığı konuşmada Hidromas’ta çalışmaktan duyduğu gururu ve mutluluğu dile getirdi. Çalışma arkadaşlarına ve yönetime teşekkür eden Samat, Hidromas’ın her zaman kalbinde özel bir yere sahip olacağını söyledi.

Hidromas ailesi olarak, Muzaffer Samat’a emekleri için bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz. Hidromas’ın kapıları her zaman ona açık olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

Sorularınızı yanıtlamak ve işbirliği fırsatları için buradayız. Hemen iletişime geçin, sizin için en iyi çözümü bulalım!